Armbanden waarin een symbolische hoeveelheid as verwerkt kan worden.  

Onderstaand een selectie armbanden met asverwerkingsmogelijkheid. Een uitgebreider overzicht vindt u in onze Webwinkel.

 

 Artikelnr

 Omschrijving

 Bedrag

 

 

 

ArmbandornamentjesDiverse armbanden van leer


 

AOM

Armband met ruimte onder het ornamentje voor een symbolische hoeveelheid as
De as wordt met hars tussen het ornamentje en de leren band 'bevestigd' en kan enigszins zichtbaar zijn aan de onderkant. De basis van de armband bestaat uit gestikt leer, deze is op het breedste punt 3.9 cm. 
De kleur kan iets afwijken van bovenstaande foto aangezien leer een natuurproduct is en de kleurbaden onderling licht kunnen verschillen. Ook is het afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.
U bepaalt de kleur van het leren strookje.
 De armband is bedoeld om vrij strak om de pols te zitten. Hij is verstelbaar op 4 gaatjes en is zowel voor dames als voor heren. Totale lengte van de armband is 24 cm en is verstelbaar op 17/18/19/20cm (binnenmaat). Omtrek van de pols kan dus maximaal 20cm zijn. Door het dragen zal de armband steeds soepeler worden.
Leerkleur armband: zwart of cognac
Leerkleur opzetstuk, keuze uit: zwart, lichtbruin, donkerbruin, groen, paars, blauw (derde foto)

77,-

wikkelarmband

wikkelarmbanden

ornamentje Eturnal

  Wikkelarmband met ruimte onder het ornamentje voor een symbolische hoeveelheid as
De as wordt met hars tussen het ornamentje en de leren band 'bevestigd' en kan enigszins zichtbaar zijn aan de onderkant. De armband is bedoeld om vrij strak om de pols te zitten. Totale lengte van de wikkel armband is 45 cm en is verstelbaar voor polsdiktes van 16 cm tot 19 cm (binnenmaat). Omtrek van de pols kan dus maximaal 19 cm. zijn. Geef duidelijk uw polsdikte door zodat het ornamentje op de armband gecentreerd kan worden.Door het dragen zal de armband steeds soepeler worden.
Leerkleur bruin of zwart.
Ornamentjes mogelijk zoals afgebeeld.
78,-