Cavia cremeren

cavia cremeren

Wilt u uw cavia cremeren? Het verlies van uw huisdier is een ingrijpende gebeurtenis, want uw huisdier heeft een speciaal plekje gehad in uw dagelijks leven. U kunt daarom behoorlijk gehecht zijn aan uw cavia. Een waardig afscheid geven is het laatste wat u voor het beestje kunt betekenen. Uw cavia of een huisdier laten cremeren in ons dierencrematorium is één van de uitvaartmogelijkheden bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein.

  • Individuele crematie cavia
    Voor het cremeren van uw cavia zijn er meerdere opties. Bij de individuele crematie van uw cavia zal uw huisdier apart worden gecremeerd. Er bevinden zich geen andere huisdieren in de oven. Hierdoor kunt u na afloop van de crematie van uw cavia de as ontvangen. Deze ontvangt u in een door u uitgekozen ashouder. Het is ook mogelijk de as na het cremeren van uw cavia door ons te laten uitstrooien.

  • Collectieve crematie cavia
    Uw cavia laten cremeren kan ook collectief gebeuren. Tijdens de crematie van uw cavia zullen zich ook andere huisdieren in de ovenruimte bevinden. De as van uw cavia en die van de overige huisdieren zal worden opgevangen. Na het cremeren van uw cavia zal de as worden uitgestrooid over zee. Uw cavia laten cremeren kan dus op twee manieren plaatsvinden bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein.

Speciale aandacht voor kinderen bij crematie cavia

Uw cavia cremeren is ook voor uw kinderen een ingrijpende gebeurtenis. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is zich hier bewust van. Bij de crematie van uw cavia nemen wij alle tijd voor uw kinderen. We communiceren met hen op een manier die uw kinderen begrijpen en die troost biedt. Zo laten wij uw kinderen een mooie tekening maken van uw huisdier. Het overlijden van uw huisdier is iets wat ze hun leven lang zullen meedragen, dat moet op een goede manier gebeuren. Ga voor meer informatie naar onze pagina omtrent het afscheid.

Cavia cremeren: de vervoersmogelijkheden

Wanneer u uw cavia wilt cremeren, kunt u de cavia zelf naar Dierenuitvaartcentrum IJsselstein brengen. Hier geven wij u alle rust en ruimte om afscheid te nemen van uw huisdier. Als u niet in staat bent om de cavia zelf te komen brengen, kunnen wij uw huisdier komen ophalen. Bij u thuis of bij de dierenarts. De crematie van uw cavia zal volgens uw wensen worden gedaan. Voor de mogelijkheden van vervoer en de tarieven kunt u hier kijken.

Cavia cremeren? Dierenuitvaartcentrum IJsselstein ondersteunt u!

In de aanloop naar de crematie van uw cavia moeten veel keuzes worden gemaakt. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein helpt u hier graag mee. Wij willen samen met u uw huisdier een waardig afscheid geven.Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw cavia, hondkatpoesvogel of konijn. Wij zijn actief in IJsselsteinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving. Neem voor meer informatie over uw cavia laten cremeren gerust contact met ons op via 030 - 760 28 66 of via info@ducijsselstein.nl.