Dierencrematorium nabij Houten

Dierencrematorium nabij Houten (gevestigd in IJsselstein), voor een waardig afscheid van uw overleden huisdier. Vanuit Midden Nederland - gemeente Houten (Houten, 't Goy, Schalkwijk en Tull en 't Waal) - staat Dierencrematorium IJsselstein ter beschikking om uw wensen rond een respectvol en passend afscheid van uw overleden huisdier in te vullen. Bij het regelen van een uitvaart bij een dierencrematorium komt veel kijken. De medewerkers van ons dierencrematorium gelegen nabij Houten begrijpen dat en zijn er voor, tijdens en na de crematie van uw huisdier.

Rust en respect 

Afscheid nemen is moeilijk. Zeker als het een definitief afscheid betreft. Het rouwen om het verlies van uw huisdier kan dan ook enorm groot zijn. Goed afscheid nemen is belangrijk en dat doet iedereen op zijn of haar eigen manier. Bij ons dierencrematorium nabij Houten kan iedereen op zijn of haar eigen moment en op zijn of haar eigen manier afscheid nemen. Wij bieden dan ook verschillende mogelijkheden voor de uitvaart van uw huisdier. Zo kan de uitvaart beginnen met een persoonlijk afscheid in ons dierencrematorium gelegen nabij Houten. Nadat wij uw dier hebben overgebracht naar ons crematorium kunt u ook nog kiezen voor de opbaring van uw dier in één van onze afscheidkamers. Wij zullen uw dier verzorgen en op een waardige manier opbaren.

Kosten voor het cremeren van een huisdier

Afscheid nemen is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat u het afscheid vorm geeft zoals dat voor u goed is. U krijgt bij ons de tijd en gelegenheid op dat op uw eigen manier te doen. Op onze website staat een helder overzicht van de tarieven die wij hanteren voor de crematie van uw huisdier en overige diensten. Daarnaast biedt ons dierencrematorium gelegen nabij Houten ook speciale ashouders en gedenktekens en zijn er ook activiteiten voor uw kinderen om het verlies van een overleden dier te verzachten.

Contactgegevens

Wilt u uw huisdier (bijv. uw hond, kat, poes, cavia, vogel of konijn) bij ons laten cremeren? Neem dan gerust contact op met ons dierencrematorium nabij Houten via (030) 760 28 66, info@ducijsselstein.nl of onderstaand contactformulier. Neem voor meer informatie ook vrijblijvend contact met ons op. Bij ons dierencrematorium gelegen in de buurt van Houten neemt u op een liefdevolle wijze afscheid van uw huisdier.

Contactformulier 

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Ons dierencrematorium nabij Houten probeert u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

* Verplicht veld