Dierencrematorium IJsselstein, voor een waardig afscheid van uw overleden huisdier

 

Vanuit Midden Nederland staatDierenuitvaartcentrum IJsselstein ter beschikking om uw wensen rond een respectvol en passend afscheid van uw overleden huisdier in te vullen. Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw hondkatpoescaviavogel of konijn. Op een open manier van werken begeleiden wij u in het afscheid nemen van hun geliefde huisdier. Onze eigen ervaringen en liefde voor mens en dier vindt u terug in de manier waarop wij de uitvaart van uw huisdier verzorgen. Wij zijn actief in IJsselstein, NieuwegeinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving. 

 

Rust en respect

De band tussen u en uw huisdier is uniek en staat bij ons centraal. Uw verdriet is groot op het moment dat uw geliefde huisdier overlijdt en als u afscheid moet nemen. Bij ons bepaalt u helemaal zelf op welke manier u afscheid wilt nemen. Iedere uitvaart kan beginnen met een persoonlijk afscheid in ons crematorium voor dieren. U kunt kiezen voor opbaring van uw dier in één van de afscheidkamers die wij sober maar sfeervol hebben ingericht. Wassen, kammen en verzorgen van uw overleden huisdier kunnen wij verzorgen. 

 

Kosten voor het cremeren van een huisdier

Op onze website staat een helder overzicht van de tarieven die wij hanteren voor het cremeren van uw huisdier. Omdat u zelf kiest voor de crematie van een huisdier, kunt u dit samenstellen zoals het u past. Zo bieden wij speciale gedenktekens of activiteiten voor uw kinderen om het verlies van een overleden dier te verzachten.

 

Contact

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

* Verplicht veld

 

Contactformulier

U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Wij proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

* Verplicht veld

De 
diensten 
van 
Dierenuitvaartcentrum IJsselstein 
worden door de klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 34 recensies.