Dierencrematorium nabij Lopik

Bij ons dierencrematorium vlakbij Lopik (gevestigd in IJsselstein) staat een liefdevol afscheid van uw overleden huisdier centraal. Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw hondkatpoescaviavogel of konijn. Het verliezen van uw huisdier is een emotionele tijd en een tijd waarin veel geregeld moet worden. Bij het regelen van een uitvaart is het fijn als u kunt terugvallen op een uitvaartverzorger. De medewerkers van ons dierencrematorium in de buurt van Lopik begrijpen dat en ondersteunen u bij een waardig afscheid van uw overleden huisdier.

Rust en respect 

Afscheid nemen is één van de moeilijkste dingen in het leven en gaat gepaard met intens verdriet. Goed afscheid nemen is belangrijk en betekent voor iedereen wat anders. Bij ons dierencrematorium in de buurt van Lopik kan iedereen op zijn of haar eigen manier en in alle rust afscheid nemen. Er zijn verschillende uitvaartmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een individuele crematie of collectieve crematie. Ook is het mogelijk de uitvaart te beginnen met een persoonlijk afscheid. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een respectvol afscheid van uw overleden huisdier.

Kosten crematie

Afscheid nemen is zeer persoonlijk. De medewerkers van ons dierencrematorium vlakbij Lopik helpen u bij het maken van keuzes en zorgen voor een passend afscheid. Daarbij houden we rekening met uw budget. De kosten van een uitvaart zijn grotendeels afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Verder zullen er een aantal standaardkosten in rekening worden gebracht. U kunt de tarieven op onze website bekijken. Ook vindt u op onze website speciale ashouders en gedenktekens om het verlies van uw overleden dier te verzachten.

Contactgegevens Dierencrematorium nabij Lopik 

Heeft u vragen? U kunt ons dierencrematorium vlakbij Lopik altijd bellen of mailen. Wij zijn actief in  Lopik, IJsselsteinNieuwegeinVianenUtrechtHouten en omgeving.U kunt ons bereiken door te bellen naar (030) 760 28 66, een e-mail te sturen naar info@ducijsselstein.nl of onderstaand contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag om uw wensen rond een passend afscheid van uw overleden huisdier in te vullen. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Dierencrematorium IJsselstein

Oude Utrechtseweg 3

3402 ST IJsselstein

Contactformulier 

Wilt u direct contact met ons opnemen? Vul geheel vrijblijvend onderstaand contactformulier in en ons dierencrematorium in de regio Lopik neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Verplicht veld