Dierencrematorium nabij Nieuwegein

Ons dierencrematorium nabij Nieuwegein (gevestigd in IJsselstein) staat voor een waardig afscheid van uw overleden huisdier. Vanuit Midden Nederland op de grens van Nieuwegein en IJsselstein staat ons dierencrematorium ter beschikking om uw wensen rond een respectvol en passend afscheid van uw overleden huisdier in te vullen. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein zal u zoveel mogelijk ontzorgen: voor, tijdens en ná de uitvaart. Wij zijn actief in Nieuwegein, IJsselsteinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving.

Rust en respect 

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies. Dit kan heel ingrijpend zijn, met bijbehorende gevoelens zoals verdriet, ongeloof of boosheid. Ons dierencrematorium nabij Nieuwegein begrijpt dat en ondersteunt u hierbij. Daarbij staan uw wensen uiteraard centraal. Zo kunt u kiezen voor een persoonlijk afscheid in ons dierencrematorium. U kunt uw dier zelf komen brengen, maar wij kunnen uw dier ook ophalen bij u thuis of bij de dierenarts. Nadat wij uw dier hebben overgebracht naar ons crematorium kunt u ook nog kiezen voor de opbaring van uw dier in een van onze afscheidskamers. Wij zullen uw dier verzorgen zodat u op een respectvolle manier nog afscheid kunt nemen.

Kosten voor het cremeren van een huisdier

Benieuwd naar de tarieven van ons dierencrematorium gelegen nabij Nieuwegein? Op onze website vindt u een helder overzicht van de tarieven die wij hanteren voor de crematie van uw huisdier en overige diensten. De kosten voor de uitvaart heeft u deels zelf in de hand. Natuurlijk zijn er een aantal standaardkosten waar u rekening mee dient te houden. Bijvoorbeeld de kosten van een individuele of collectieve crematie. Maar daarnaast zijn de kosten grotendeels afhankelijk van uw wensen. U kunt de uitvaart zo groot maken of zo klein houden als u dat zelf wilt. Zo biedt ons dierencrematorium nabij Nieuwegein speciale ashouders en gedenktekens en zijn er ook activiteiten mogelijk voor uw kinderen om het verlies van een overleden dier een plekje te kunnen geven.

Contactgegevens dierencrematorium 

Is uw huisdier overleden? Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw hondkatpoescaviavogel of konijn. U kunt uw huisdier bij ons laten cremeren in ons dierencrematorium om vervolgens de urn een plekje bij u thuis te geven, of door ons te laten uitstrooien. Neem voor meer informatie over ons dierencrematorium gelegen nabij Nieuwegein gerust contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via (030) 760 28 66info@ducijsselstein.nl of onderstaand formulier. De medewerkers van ons dierencrematorium nabij Nieuwegein proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Contactformulier 

U kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Ons dierencrematorium nabij Nieuwegein probeert u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

* Verplicht veld