Dierenuitvaartcentrum IJsselstein is open

Dierenuitvaartcentrum IJsselstein in het nieuws

Naast de persoonlijke ervaringen van onze gasten via de recensies op onze facebookpagina, kunt u ook de mening van journalisten bekijken via onderstaande gepubliceerde artikelen die rond de opening van het uitvaartcentrum zijn geschreven.

Film over ons dierenuitvaartcentrum


RTL4 heeft in het programma Hondentv van 9 januari 2016 aandacht besteed aan het afscheid nemen van een huisdier. De film die zij over ons uitvaartcentrum hebben gemaakt geeft een goed beeld van hoe wij omgaan met het afscheid. 

Radiofragment


NPO Radio1 heeft in een 8 minuten durend interview een helder beeld neergezet van wat er bij een dierenuitvaartcentrum gebeurt. Wilt u het geluidsfragment beluisteren klik hier.

Overige media


De journalisten van het Algemeen Dagblad, Zenderstreeknieuws en Molenkruier hebben ons bezocht om zo de sfeer te kunnen ervaren en zich te laten informeren over de manier waarop wij een dierenuitvaart invullen.

Er is in beide kranten een mooi artikel geplaatst waarin wordt verwoord wat de toegevoegde waarde is voor diereigenaren die afscheid moeten nemen van hun geliefde huisdier.

Algemeen Dagblad 22 mei 2015

Ook AllesVan.nl heeft zijn impressie op de website geplaatst:

AllesVan.nl