Huisdier cremeren 

Huisdier cremeren

Een huisdier laten cremeren. Dat wekt sterke emoties bij u op. Verdriet. Liefde. Pijn. Na jarenlang samen te zijn geweest, moet u uw kameraad nu loslaten. U bent er eigenlijk nooit klaar voor. Dat snappen wij bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein maar al te goed. Wij zorgen er dan ook voor dat uw huisdier een waardig afscheid krijgt. Een afscheid die hij of zij verdient. Neem gerust contact met ons op. 

Individueel

Een huisdier is vaak veel meer dan dat. Het is deel van de familie. Veel gezinnen kiezen daarom voor het individueel cremeren van hun huisdier. Dit houdt in dat hij of zij alleen in de oven ligt. Geen andere huisdieren. Wanneer gewenst kan na het cremeren van uw huisdier de as worden opgevangen. Deze kunt u in een mooie urn bewaren. U kunt er ook voor kiezen om dit te laten uitstrooien over de Noordzee. 

Collectief

Het regelen van een dierenuitvaart is kostbaar. Veel gezinnen kiezen daarom voor een collectieve crematie van hun huisdier. Onze specialisten cremeren uw huisdier dan samen met andere soortgenoten. Omdat hij of zij de oven met anderen deelt, is het niet mogelijk om de as terug te krijgen. In plaats daarvan strooien wij - na het cremeren van uw huisdier - zijn of haar as uit over de Noordzee.

Eenvoudig

De goedkoopste manier om een huisdier te cremeren, is de eenvoudige variant. Als eigenaar heeft u hierbij geen inspraak over de wijze waarop deze dierenuitvaart in zijn werk gaat. Uw geliefde huisdier wordt - samen met andere huisdieren - gecremeerd. De as wordt vervolgens verwijderd. Er is dus geen sprake van uitstrooiing.

Uw huisdier cremeren bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein

Iedere kameraad verdient een waardige uitvaart. Ook in het geval van huisdieren. Als dierencrematorium zet Dierenuitvaartcentrum IJsselstein zich hiervoor in. Zo strooien wij onze dieren uit over de Noordzee. Heerlijk bij de zee. Wilt u weten wat het cremeren van een huisdier gaat kosten? Bekijk dan onze tarieven. Wij staan u bij voor het cremeren van uw:

- Kat 

- Cavia 

- Konijn

- Vogel 

- Hond 

Regel direct een dierenuitvaart

Uw trouwe vriend van een waardige dierenuitvaart voorzien? Schakel dan het dierencrematorium van Dierenuitvaartcentrum IJsselstein in. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. U vindt ons aan de Oude Utrechtseweg 3 in IJsselstein. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar (030) 760 28 66. Het cremeren van uw huisdier is bij ons in goede handen. Wij zijn actief in IJsselsteinNieuwegeinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving.