Kat cremeren

kat cremeren

Door uw kat te laten cremeren, neemt u op een respectvolle en gedenkwaardige manier afscheid van uw huisdier. Het is een moeilijk moment en dat begrijpt Dierenuitvaartcentrum IJsselstein. Wij ondersteunen u daarom bij de crematie van uw kat, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen! U bepaalt zelf of in overleg met één van onze medewerkers op welke manier u afscheid wilt nemen. Wilt u uw kat laten cremeren? Dan kunt u kiezen uit de volgende twee opties: individuele of collectieve crematie.

  • Individuele crematie kat
    Wat houdt individueel uw kat laten cremeren in? Uw huisdier wordt gecremeerd, zonder dat zich andere huisdieren in de oven bevinden. Het is mogelijk de as na de crematie van uw kat te ontvangen. U kunt er dan voor kiezen de as mee naar huis te nemen in een door u uitgekozen ashouder, in onze urnenmuur te plaatsen of door ons te laten uitstrooien.

  • Collectieve crematie kat
    Wilt u de as na de crematie van uw kat niet ontvangen? Dan kunt u ook kiezen voor een collectieve crematie. Uw huisdier wordt dan gelijktijdig gecremeerd met andere huisdieren. Het gezamenlijke as van alle huisdieren wordt door ons over zee uitgestrooid.

Speciale aandacht voor kinderen bij crematie kat

Uw kat cremeren in ons dierencrematorium? Dat is een verdrietig moment. Vooral uw (klein)kinderen kunnen moeite hebben met het verwerken van dit grote verlies. Uw huisdier nam een bijzondere plek in jullie gezin in. Het was het maatje van u en uw (klein)kinderen. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein helpt uw (klein)kinderen om te gaan met het verdriet van uw overleden kat. Dat doen wij door open communicatie op het niveau van uw (klein)kind. Daarnaast gaan wij actief bezig met het afscheid nemen. Ga voor meer informatie naar onze pagina omtrent het afscheid.

Kat cremeren: de vervoersmogelijkheden

Afscheid nemen is nooit leuk, maar er komt een moment dat u afscheid moet nemen van uw huisdier. Zit u in deze situatie? En wilt u uw kat laten cremeren? Dan kunt u ervoor kiezen uw overleden kat zelf bij ons te komen brengen. Zo kunt u in alle ruimte en rust afscheid nemen. Daarnaast is het mogelijk uw overleden kat door ons te laten ophalen. Klik hier voor de tarieven voor het vervoer van uw overleden huisdier.

Kat cremeren? Dierenuitvaartcentrum IJsselstein ondersteunt u!

Is uw geliefde huisdier overleden en wilt u uw kat laten cremeren? Neem vrijblijvend contact op met Dierenuitvaartcentrum IJsselstein. Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw kat, hondpoescaviavogel of konijn. Samen bespreken wij uw wensen en onze uitvaartmogelijkheden. Wij zijn actief in IJsselsteinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving. Wij zijn telefonisch te bereiken via (030) 760 28 66 en per mail via info@ducijsselstein.nl. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein biedt op gepaste wijze begeleiding bij de crematie van uw kat!