Konijn cremeren

konijn cremeren

Uw konijn cremeren, het is één van de uitvaartmogelijkheden wanneer uw konijn komt te overlijden. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein biedt verschillende mogelijkheden voor de crematie van uw konijn of ander huisdier, namelijk: individuele of collectieve crematie.

  • Individuele crematie konijn
    Bij individueel uw konijn laten cremeren, wordt uw konijn apart gecremeerd. Dat betekent dat zich geen andere huisdieren in de oven bevinden. Hierdoor is het mogelijk het as na de crematie van uw konijn te ontvangen. U kunt het as door ons laten uitstrooien, mee naar huis nemen of in onze urnenmuur plaatsen.

  • Collectieve crematie konijn
    Wanneer u kiest voor collectief uw konijn laten cremeren, wordt uw huisdier gelijktijdig gecremeerd met andere huisdieren. Dat betekent dat zich meerdere huisdieren in de oven bevinden. Hierdoor is het niet mogelijk de as na de crematie van uw konijn te ontvangen. Het gezamenlijke as van alle huisdieren wordt door ons over zee uitgestrooid.

Speciale aandacht voor kinderen bij crematie konijn

Huisdieren nemen in veel gezinnen een belangrijke plaats in. Het overlijden van uw konijn is een verdrietige gebeurtenis. Vooral voor uw (klein)kinderen. Zij kunnen veel moeite hebben met het verwerken van het grote verlies. Wij besteden daarom uitgebreid aandacht aan de rouwverwerking van uw huisdier. Dat doen wij door er veel over te praten. Daarnaast gaan wij actief bezig met het afscheid nemen, zoals: leesboekjes, zelf een urn inkleuren en meer. Bezoek voor meer informatie onze pagina over afscheid!

Konijn cremeren: de vervoersmogelijkheden

Voor het cremeren van uw konijn bieden wij verschillende vervoersmogelijkheden. Zo is het mogelijk uw overleden konijn zelf naar ons dierenuitvaartcentrum te brengen. Hier kunt in in alle rust en respectvol afscheid nemen van uw geliefde huisdier. Heeft u liever dat wij uw overleden konijn komen ophalen? Ook dat is mogelijk, zowel bij u thuis als bij uw dierenarts. Voor de volledigheid verwijzen wij naar onze tarieven voor vervoer van uw overleden konijn.

Konijn cremeren? Dierenuitvaartcentrum IJsselstein ondersteunt u!

Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun konijn te laten cremeren. Wilt u in alle rust afscheid nemen van uw geliefde huisdier? Of wilt u graag wat meer informatie ontvangen omtrent de mogelijkheden?Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw konijn, hondkatpoescavia of vogel Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 030 - 760 28 66 of een e-mail te sturen naar info@ducijsselstein.nl. Wij zijn actief in IJsselsteinNieuwegeinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving. Dierenuitvaartcentrum IJsselstein verzorgt op passende wijze de crematie van uw konijn.