Openingstijden

Bezoek

Bezoek graag altijd op afspraak. Onze reguliere bezoektijden zijn:

Ophalen van ashouders en overige aandenken:

  • maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur (op afspraak)

Brengen van uw overleden dier / uitvaartverzorging: altijd op afspraak

  • maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
  • zaterdag 10.00 tot 13.00 uur (uitgezonderd maand november 2022)

Het achterlaten van een mand is bij het brengen van uw huisdier helaas niet meer mogelijk. Dit uit oogpunt van wetgeving, hygiene en ruimte.
Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat uw dier op een verzorgde manier bij ons verblijft. Wilt u toch iets 'vertrouwds' meegeven, dan verzoeken we u om dat klein te houden en van natuurlijk materiaal, bijv. katoen (handdoek/laken). Wij zullen dit niet meer aan u terug kunnen geven. Natuurlijke materialen worden mee gecremeerd.
Let op: Het gewicht van het materiaal telt mee bij bepaling van het tarief-afhankelijke crematiegewicht.

Klanten verdienen onze onverdeelde aandacht.
Heeft u een afspraak bij ons op locatie, kom dan alstublieft op tijd, want mensen die na u een afspraak hebben, kunnen wij niet laten wachten.

Telefonisch contact

Telefonisch zijn wij iedere dag bereikbaar van 09.00 uur tot 22.00 uur.

Wij lunchen van 12.45 tot 13.15 uur.
U kunt op dat moment een voicemail inspreken, zodat wij u terug kunnen bellen indien gewenst.

Wij verzoeken u om na 17.00 uur alleen te bellen wanneer dat noodzakelijk is.
Het bespreken van algemene vragen, wensen of het uitzoeken van aandenken is het beste mogelijk tijdens kantoortijden. Uw wensen kunnen dan direct aangepast worden.

Feestdagen

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor bezoek.
In dringende situaties kunt u ons tussen 10.00 uur en 22.00 uur wel bellen en kunnen we de nodige dienstverlening met u overleggen.

Aanpassingen periode Kerst / Oud en Nieuw:
De reguliere bezoektijden zijn op 24 en 31 december aangepast als volgt: 09.00 tot 15.00 uur.
Crematies starten uiterlijk tot 15.00 uur op deze dagen.
Tijdens kerstavond en oudjaarsavond zijn wij tussen 20.00 uur en 22.00 uur uitsluitend telefonisch bereikbaar voor advies.

Buiten de reguliere bezoektijden


Regulier beleid:

Het is mogelijk om buiten de reguliere bezoektijden uw dier te brengen of thuis op te laten halen tot uiterlijk 20:30 uur.
LET OP:
In de maand november 2022 zijn wij na 17 uur zeer beperkt en in het weekend niet beschikbaar. Deze tijdelijke beperking van onze dienstverlening heeft te maken met de onderbezetting waar wij op dit moment mee kampen. Onze welgemeende excuses daarvoor.

Voor diensten buiten de reguliere bezoektijden brengen wij een toeslag in rekening. Zie daartoe het tarievenblad onder 'overige diensten'

Wij verzoeken u om na 17.00 uur alleen te bellen wanneer dat noodzakelijk is.

Tips om uw dier in bewaring te houden:
Het is goed mogelijk om uw huisdier na het overlijden enige tijd thuis te houden.
Dit kan fijn zijn en bijdragen aan het afscheid van u zelf of huisdieren. Soms is het noodzakelijk omdat u bij uw dierenarts of het uitvaartcentrum nog niet terecht kunt.
Belangrijk is dat u uw huisdier na het overlijden een koel plekje geeft. Bijvoorbeeld een slaapkamer met het raam open, een schuur of garage.
Ook is het aan te raden om koelelementen erbij te leggen en af en toe te vervangen. Afdekken werkt in dat geval extra goed. 
Na het overlijden zal een dier mogelijk ontlasting verliezen of vocht uit de neus. Om die reden is het goed om een handdoek oid als onderlegger te gebruiken en deze af en toe te verschonen. 
Aan te raden is ook om een kussen onder het hoofd te leggen. Hiermee voorkomt u vochtverlies uit de neus.

Besmettelijke ziekte?:
Is er een vermoeden van een besmettelijke ziekte bij uw huisdier, dan is zelf brengen of afscheid nemen (opbaren) niet mogelijk. Ook de mogelijkheid tot het maken van een pootafdruk of bewaren van een haarlok komt dan te vervallen.
Dit uiteraard uit oogpunt van veiligheid en de regelgeving ter voorkoming van verspreiding van ziektes.

Aanpassing coronabeleid:
In perioden van coronamaatregelen wordt van ons allen gevraagd om aanpassingen te doen ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus.
Bezoekt u ons uitvaartcentrum dan vragen we u om met een beperkt aantal personen te komen. Voor het ophalen van as vragen we u om alleen naar binnen te komen.