Openingstijden

Bezoek

Bezoek graag altijd op afspraak. Onze openingstijden zijn:

  • maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur.
    Wij kampen met drukte op dit moment. De bezoekmogelijkheden zijn daardoor soms zeer beperkt.
    Zelf brengen van uw dier is helaas niet op ieder moment mogelijk. De afspraken blijven wij ordelijk plannen zodat de processen onder controle blijven.
    Wij hopen op uw begrip.

Het achterlaten van een mand is bij het brengen van uw huisdier helaas niet meer mogelijk. Dit uit oogpunt van wetgeving, hygiene en ruimte.
Wij zullen er uiteraard voor zorgen dat uw dier op een verzorgde manier bij ons verblijft. Wilt u toch iets 'vertrouwds' meegeven, dan verzoeken we u om dat klein te houden en van natuurlijk materiaal, bijv. katoen (handdoek/laken). Wij zullen dit niet meer aan u terug kunnen geven. Natuurlijke materialen worden mee gecremeerd.
Let op: Het gewicht van het materiaal telt mee bij bepaling van het tarief-afhankelijke crematiegewicht.

Klanten verdienen onze onverdeelde aandacht.
Heeft u een afspraak bij ons op locatie, kom dan alstublieft op tijd, want mensen die na u een afspraak hebben, kunnen wij niet laten wachten.

Telefonisch contact

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Op momenten dat wij de telefoon niet kunnen beantwoorden zult u doorgeschakeld worden naar een centrale buiten ons uitvaartcentrum. U kunt dan een terugbelverzoek achterlaten.

Op dit moment zijn wij buiten kantoortijden gesloten. Wij betreuren dat ten zeerste, maar dit is nodig om de dienstverlening op niveau te houden.
Is uw dier overleden dan kunt u bij onze nieuwsberichten kijken naar de mogelijke opties voor dit moment.
Het bespreken van algemene vragen, wensen of het uitzoeken van aandenken is het beste mogelijk tijdens kantoortijden. Uw wensen kunnen dan direct aangepast worden.

Feestdagen

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor bezoek.

Tips om uw dier in bewaring te houden:
Het is goed mogelijk om uw huisdier na het overlijden enige tijd thuis te houden.
Dit kan fijn zijn en bijdragen aan het afscheid van u zelf of huisdieren. Soms is het noodzakelijk omdat u bij uw dierenarts of het uitvaartcentrum nog niet terecht kunt.
Belangrijk is dat u uw huisdier na het overlijden een koel plekje geeft. Bijvoorbeeld een slaapkamer met het raam open, een schuur of garage.
Ook is het aan te raden om koelelementen erbij te leggen en af en toe te vervangen. Afdekken werkt in dat geval extra goed. 
Na het overlijden zal een dier mogelijk ontlasting verliezen of vocht uit de neus. Om die reden is het goed om een handdoek oid als onderlegger te gebruiken en deze af en toe te verschonen. 
Aan te raden is ook om een kussen onder het hoofd te leggen. Hiermee voorkomt u vochtverlies uit de neus.

Besmettelijke ziekte?:
Is er een vermoeden van een besmettelijke ziekte bij uw huisdier, dan is zelf brengen of afscheid nemen (opbaren) niet mogelijk. Ook de mogelijkheid tot het maken van een pootafdruk of bewaren van een haarlok komt dan te vervallen.
Dit uiteraard uit oogpunt van veiligheid en de regelgeving ter voorkoming van verspreiding van ziektes.