Poes cremeren

poes cremeren

Door uw poes te laten cremeren bij Dierenuitvaartcentrum IJsselstein, neemt u op een liefdevolle wijze afscheid van uw huisdier. Bij ons bepaalt u zelf of in overleg met één van onze medewerkers op welke manier u afscheid wilt nemen. Voor de crematie van uw poes bieden wij de volgende twee uitvaartmogelijkheden: individuele of collectieve crematie. 

  • Individuele crematie poes
    Wanneer u kiest voor individueel uw poes laten cremeren, wordt uw poes apart gecremeerd. Tijdens de individuele crematie van uw poes bevinden zich geen andere huisdieren in de oven. Na de crematie wordt de as van uw huisdier uit de oven gehaald. Vervolgens kunt u ervoor kiezen de as in een door u gewenste ashouder te ontvangen, in onze urnenmuur te plaatsen of door ons te laten uitstrooien.

  • Collectieve crematie poes
    Bij collectief uw poes laten cremeren, wordt uw poes gelijktijdig gecremeerd met andere huisdieren. Na de crematie is het niet mogelijk as van uw huisdier te ontvangen. Het gezamenlijke as van alle huisdieren wordt door ons over zee uitgestrooid.

Speciale aandacht voor kinderen bij crematie poes

Of het nu onverwachts is of niet, het overlijden van uw poes is een ingrijpende gebeurtenis. U bent uw maatje verloren en dat doet pijn. Hoe u het verlies een plekje wilt geven is helemaal aan u, maar vergeet ook zeker uw (klein)kinderen niet. Het praten over uw geliefde huisdier kan helpen het verlies een plekje te geven. Daarnaast is het mogelijk bij de rouwverwerking van uw huisdier de hulp van Dierenuitvaartcentrum IJsselstein in te schakelen. Wij gaan samen met uw (klein)kinderen actief bezig met het afscheid nemen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze pagina over het afscheid!

Poes cremeren: de vervoersmogelijkheden

Wij bieden verschillende vervoersmogelijkheden voor het cremeren van uw poes. Zo kunt u ervoor kiezen uw poes naar ons dierenuitvaartcentrum te brengen. Hier kunt u in alle rust en op gepaste wijze afscheid nemen van uw overleden huisdier. Daarnaast is het mogelijk uw overleden poes door ons te laten ophalen. Dat kan zowel bij u thuis als bij uw dierenarts. Klik hier voor de eventuele kosten voor het vervoer van uw overleden huisdier.

Poes cremeren? Dierenuitvaartcentrum IJsselstein ondersteunt u!

Wilt u uw poes laten cremeren? En wilt u op een respectvolle en gedenkwaardige manier afscheid nemen? Wij zijn een centraal gelegen dierencrematorium waar een waardig afscheid van uw poes de juiste aandacht krijgt. Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw poes, hondkatcaviavogel of konijn. Wij zijn actief in IJsselsteinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 030 - 760 28 66 of info@ducijsselstein.nl. Wij laten de crematie van uw poes zo liefdevol mogelijk verlopen!