Uw wensen aan ons doorgeven

Het is belangrijk dat uw wensen ten aanzien van de uitvaart bij ons bekend zijn.

Heeft u de dierenarts verzocht om uw huisdier bij ons dierenuitvaartcentrum aan te melden voor een individuele of collectieve crematie, dan zullen wij uw dier binnen 24 uur na de aanmelding ophalen. De dag nadat de aanmelding plaatsvond, zullen we telefonisch contact met u opnemen om de uitvaartwensen te bespreken.

Weet u nog niet meteen wat u wilt, dan kunt u dat aangeven. We kiezen in overleg met u een nieuw contactmoment waarop we uw wensen bespreken. Wilt u in alle rust uw wensen doornemen, dan kunt u ons altijd bellen of een persoonlijke afspraak met ons maken.
Uw huisdier blijft bij ons op een gekoelde plek liggen, zodat er ook nog een mogelijkheid is om op een later moment afscheid te komen nemen. We zullen per situatie bezien of het nog waardig is om uw dier te zien en zullen dit met u bespreken.

Geen contact gewenst of mogelijk?

Wij zullen telefonisch contact met u opnemen binnen 24 uur nadat uw huisdier vanaf de dierenarts naar ons uitvaartcentrum is overgebracht.

Mocht u niet door ons gebeld willen worden, dan kunt u dat bij ons of bij de dierenarts aangeven. Het is dan wel van belang dat uw wensen heel precies aan de dierenarts zijn doorgegeven en aan ons kenbaar zijn gemaakt.

Wanneer u via de dierenarts aangeeft dat u voor een eenvoudige crematie kiest of geen persoonlijk contact met ons wenst, of wanneer wij u binnen 3 dagen na aankomst van uw dier bij het dierenuitvaartcentrum niet hebben kunnen bereiken, zullen wij de uitvaartwensen aanhouden zoals u die bij de dierenarts kenbaar heeft gemaakt.

Indien uw wensen niet bekend zijn EN wij kunnen u niet bereiken binnen 3 dagen na aankomst van uw huisdier bij het dierenuitvaartcentrum, dan zullen wij een individuele crematie verzorgen. Dit betekent dat uw huisdier alleen gecremeerd wordt en dat de as door ons bewaard wordt. De kosten voor de individuele crematie worden aan u in rekening gebracht.

Wilt u in alle rust uw wensen met ons doornemen dan kunt u ons bellen of indien gewenst een afspraak inplannen.

 

                                                                                             Uw wensen m.b.t. dierenuitvaart

                                                                             'houden van' is oneindig
                                                                          dat gevoel blijft altijd bestaan  
                                                                         afscheid is dus niet het einde
                                                                           slechts een manier waarop
                                                                              wij samen verder gaan...