Vogel cremeren

vogel cremeren

Uw vogel cremeren? Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na het overlijden te cremeren. En dat is niet zo gek, want door uw vogel te laten cremeren neemt u op een waardige manier afscheid van uw huisdier. Voor de crematie van uw vogel bieden wij de volgende twee uitvaartmogelijkheden: individuele of collectieve crematie.

  • Individuele crematie vogel
    Uw vogel individueel laten cremeren in ons dierencrematorium houdt in dat uw huisdier apart worden gecremeerd. Uw vogel bevindt zich als enige in de oven. Dat betekent dat u na afloop van de crematie van uw vogel de as kunt ontvangen. U kunt ervoor kiezen de as in een door u uitgekozen ashouder terug te ontvangen of door ons uit te laten strooien.

  • Collectieve crematie vogel
    U kunt er ook voor kiezen om uw vogel collectief te laten cremeren. Tijdens de crematie van uw huisdier bevinden zich ook andere huisdieren in de oven. Dat betekent dat u na afloop van de crematie van uw vogel de as niet terug kunt ontvangen. De gezamenlijke as wordt door ons uitgestrooid over zee.

Speciale aandacht voor kinderen bij crematie vogel

Het overlijden van uw huisdier is een emotioneel moment. Ook voor uw (klein)kinderen, want zij kunnen net als u een speciale band met uw vogel hebben opgebouwd. Wij begrijpen dat en bieden daarom ondersteuning bij het verwerken van het grote verlies. Dat doen wij door op een actieve manier bezig te gaan met het afscheid nemen, waaronder een mooie tekening maken. Daarnaast communiceren we op een persoonlijke manier met uw (klein)kinderen. Een manier die hen troost biedt voor, tijdens en na de crematie van uw vogel. Ga voor meer informatie naar onze pagina omtrent het afscheid.

Vogel cremeren: de vervoersmogelijkheden

Wanneer u uw vogel wilt laten cremeren, kunt u ervoor kiezen om uw vogel zelf naar Dierenuitvaartcentrum IJsselstein te brengen. U kunt hier in alle rust afscheid nemen en met één van onze medewerkers uw wensen voor de crematie van uw vogel bespreken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Daarnaast is het ook mogelijk uw huisdier door ons te laten ophalen, zowel bij u thuis als bij de dierenarts. Voor de volledigheid verwijzen wij naar de tarieven voor vervoer van uw overleden vogel.

Vogel cremeren? Dierenuitvaartcentrum IJsselstein ondersteunt u

Is uw geliefde huisdier overleden? Bij ons is het mogelijk in alle rust afscheid te nemen van uw vogel. Wij zorgen voor een passend afscheid. Neem voor meer informatie omtrent uw vogel laten cremeren vrijblijvend contact met ons op via 030 - 760 28 66 of info@ducijsselstein.nl. Of het nu gaat om de dierenuitvaart van uw hondkatpoescavia of konijn. Wij zijn actief in IJsselsteinLopikVianenUtrechtHouten en omgeving.Wij ondersteunen u bij de crematie van uw vogel, zodat u op een respectvolle en gedenkwaardige manier afscheid kunt nemen van uw huisdier.